top of page
pexels-monica-turlui-13046359_edited.jpg

Zwangerschap

 Fit & Vitaal zwanger 

Blijf Fit & Vitaal in je zwangerschap

Zwanger zijn is een wonderlijke reis, een tijd van immense verandering en groei, niet alleen voor je baby maar ook voor jou. Het is een periode waarin je lichaam opmerkelijke prestaties levert, en tegelijkertijd geconfronteerd kan worden met verschillende uitdagingen. Van de eerste momenten van vermoeidheid, misselijkheid en emotionele schommelingen, tot de latere fysieke ongemakken zoals rug- en bekkenpijn, spijsverteringsproblemen, en meer.

 

Elke fase van de zwangerschap brengt zijn eigen unieke ervaringen en uitdagingen met zich mee.

 

Maar wat als je deze prachtige periode in je leven kunt doorgaan met meer comfort, vitaliteit en een gevoel van welzijn?

 

Wat als je de ongemakken die vaak gepaard gaan met zwangerschap kunt verminderen en je opgewekt en energiek kunt voelen? Dat is waar ik je graag bij wil helpen.

Het is mijn passie om aanstaande moeders zoals jij te ondersteunen in hun reis naar het moederschap. Samen werken we aan het behouden van je fitheid en vitaliteit, zodat je niet alleen de kans op zwangerschapsongemakken vermindert, maar ook een sterke basis legt voor een gezond herstel na de bevalling.

Of je nu in het begin van je zwangerschap staat en zoekt naar manieren om de initiële ongemakken te verzachten, of je bent verder gevorderd en wilt de latere fysieke uitdagingen aanpakken, het is nooit te laat om te beginnen met zorgen voor jezelf en je ongeboren kind.

Neem de stap naar een fittere, vitalere zwangerschap. Ontdek wat reflexologie en/of acupunctuur voor jouw kan betkenen in deze fase van je vrouw zijn. Samen zorgen we ervoor dat je deze bijzondere periode niet alleen doorstaat, maar er ook van geniet met energie, kracht en vertrouwen. 

Voorkom ongemakken in je zwangerschap

Laat je Energie Weer Stromen. Voel hoe de energie door je lichaam golft, revitaliserend en verfrissend. Deze behandeling is ontworpen om de balans te herstellen, waardoor je je levendiger en meer in harmonie voelt.

Een Schild tegen Vermoeidheid. Zwangerschap kan veeleisend zijn, maar je hoeft de vermoeidheid. De behandeling helpt vermoeidheid te verminderen, zodat je elk moment van je zwangerschap ten volle kunt ervaren.

Voorkom Langdurige Klachten. Door regelmatig aandacht aan je lichaam te besteden, kunnen potentiële klachten vroegtijdig worden aangepakt, waardoor je een comfortabelere zwangerschap en herstelperiode tegemoet gaat.

Geniet van Betere Nachtrust. Een goede nachtrust is goud waard, vooral nu. De behandeling bevordert een diepe, rustgevende slaap, zodat je elke nieuwe dag fris en vol energie begint.

Voel je Energieker. Ervaar een hernieuwde levenskracht en vitaliteit. Elke sessie is een stap naar meer energie en een gevoel van welzijn dat je door je hele zwangerschap draagt.

Persoonlijke Aandacht op maat. Ik begrijp dat elke zwangerschap uniek is. Daarom evalueren we per behandeling hoe het met je gaat, om zo de behandeling volledig aan jouw behoeften aan te passen. 

Gun jezelf deze maandelijkse traktatie

still-2608673_1920_edited.jpg

Review

 

Het is een cadeautje aan jezelf om langs te gaan bij Monique.

Ze neemt de tijd voor je, is professioneel, straalt rust uit en sluit aan bij je persoonlijke wensen en waar je op dat moment behoeften aan hebt. 

Sanna

Alle aandacht voor jou en je baby 

bottom of page