top of page
Pregnancy Test

Kinderwens

Voorbereiding op een zwangerschap

Ter voorbereiding op een KID traject

Een goede voorbereiding zorgt voor een goede zwangerschap

Zodra je besluit dat een kindje welkom is, wil je niets liever dan zo snel mogelijk zwanger worden. 

 

Het markeert een bijzonder keerpunt in je leven. Diep in je hart ontwaakt een verlangen dat met niets te vergelijken is: de wens om zo spoedig mogelijk de vreugde van het moeder- of vaderschap te ervaren.

 

Maar het ouderschap is er een van zowel fysieke als mentale voorbereiding. Het gaat niet alleen om de negen maanden van zwangerschap, maar om de cruciale eerste 1000 dagen van je kindje's leven, beginnend vanaf de conceptie. Deze periode legt een fundament voor de gezondheid en het welzijn van je kind.

Het is essentieel dat zowel de moeder als de vader of donor in optimale fysieke en mentale staat verkeren. 

Een van de sleutels tot het ondersteunen van dit evenwicht is aandacht voor voeding. Een dieet rijk aan voedzame, warme maaltijden en dranken vormt de basis. Het is ook het moment om afscheid te nemen van alcohol en tabak, en om te beginnen met het nemen van foliumzuur en/of een multivitamine speciaal voor de zwangere vrouw, om ervoor te zorgen dat je lichaam alle essentiële voedingsstoffen binnenkrijgt die nodig zijn voor een gezonde zwangerschap.

Naast deze praktische stappen, kan acupunctuur en reflexologie een waardevolle ondersteuning bieden. Deze behandelingen helpen om je lichaam en geest te harmoniseren, stress te verminderen en de vruchtbaarheid te bevorderen. Je bereid niet alleen je lichaam voor op de wonderen van de zwangerschap, maar je zorgt ook voor een stevige basis waarop je kindje kan groeien en bloeien.

 

Het is een pad van liefde, zorg en aandacht dat begint nog voordat je kindje in je armen ligt.

Pregnancy Test

Wat kan ik voor je betekenen:

  • Verbetering van de vruchtbaarheid: Het helpt de vruchtbaarheid te verbeteren door de bloedstroom naar de voortplantingsorganen te verhogen, en de balans van het endocriene systeem (hormonen) te ondersteunen. Wat een bijdrage geeft aan de eicel kwaliteit. 

  • Stressvermindering: Stress wordt vaak geassocieerd met moeilijkheden om zwanger te worden. Een behandeling helpt bij het verminderen van stress en angst, wat op zijn beurt een positieve invloed kan hebben op de vruchtbaarheid.

  • Menstruele cyclus en ovulatie: Het reguleert de menstruele cyclus en ovulatie.

  • Behandeling van specifieke aandoeningen: Als ondersteuning om specifieke aandoeningen die de vruchtbaarheid beïnvloeden, zoals polycysteus ovariumsyndroom (PCOS) of endometriose, te behandelen of te beheersen.

Ontdek de kracht van voorbereiding met de zogenaamde Cyclus traject – de optimale start voor jouw zwangerschapswens.

Wist je dat de reis naar moederschap al begint lang voordat er een hartje klopt?

Drie maanden voor de conceptie start de ontwikkeling van een eicel, een cruciale periode waarin jij het verschil kunt maken. Ik behandel je met de kracht van acupunctuur en reflexologie.

Gedurende drie maanden neem je deel aan het Cyclus traject, waarbij je wekelijks een persoonlijke behandeling ondergaat. Deze sessies zijn een zorgvuldig samenspel van acupunctuur, verrijkt met de ondersteunende werking van reflexologie.

 

Maar daar blijft het niet bij. Wij voorzien je ook van waardevolle voeding- en leefstijl-adviezen om je lichaam in de beste conditie te brengen voor een zwangerschap. Je kan gedurende het hele traject direct contact met mij kunt opnemen voor vragen of extra ondersteuning via app of mail.

Kies voor het Cyclus traject en geef jezelf en je toekomstige kind de best mogelijke start. iedere stap op weg naar het wonder van nieuw leven.

Ga voor een goede start!

still-2608673_1920_edited.jpg

Review

 

Een enorme wens om mama te worden bracht mij Monique. Mijn partner en ik stonden op een wachtlijst bij het ziekenhuis voor een fertiliteits-traject. In november zouden we dan eindelijk starten. In juni kwam ik viavia bij Monique terecht, ik vertelde haar over mijn situatie. Het is nog steeds niet te geloven maar na drie behandelingen (buik en voeten) had ik plotseling een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Bizar!    Ondertussen ben ik 5 maanden zwanger. Vorige week werd ik door het ziekenhuis gebeld, dat we eindelijk mochten beginnen met het traject. Het voelde geweldig om door te geven dat het niet meer nodig was en dat ik van de wachtlijst afgehaald kon worden. Ik ben Monique voor forever dankbaar. Zij is super betrokken geweest, ook tijdens het begin van de zwangerschap. Zij beantwoorde uitgebreid mijn 1001 vragen, ze is geweldig. Ik kom nog steeds graag bij haar, maar dan voor heerlijke, ontspannen voetreflex behandelingen

 

Maryam

Ik kan je daarbij helpen. 

bottom of page