Handdoeken

Werkwijze

Behandelingen op maat

Ik bied in mijn praktijk verschillende behandelvormen aan. Dit zijn Reflexologie, Tui-na, Acupunctuur, Guasha, Cupping en Moxa therapie.   

Voor de eerste afspraak nemen we je vragenlijst (die je online hebt ingevuld) door en starten we gelijk met de behandeling. De basis behandeling is reflexologie, mocht het zo zijn dat ik je beter kan behandelen met een combinatie van andere behandelvormen neem ik dit met je door en mag jij besluiten of je dit wilt of niet.

 

Voorafgaand aan elke behandeling neem ik met je door hoe het gaat, hoe was de reactie op de behandeling, wat speelt er op dit moment en ga ik verder met "de op maat" gemaakte behandeling 

Vaak merk je na een behandeling al effect (beter slapen, meer energie, enz.), maar om de dieper gelegen oorzaken aan te pakken zijn er doorgaans meerdere behandelingen nodig.  ​

Reflexology_edited.jpg

Het aantal behandelingen dat nodig is, hangt af van hoelang de klachten al aanwezig zijn en hoe jouw lichaam reageert en/of /herstelt op de behandelingen.  

 

Bij een gemiddelde klacht zijn 5 tot 7 behandelingen nodig.

Bij acute klachten zijn er vaak minder behandelingen nodig.

 

Hoe langer het ongemak bestaat hoe langer het duurt om je lichaam te laten herstellen.

 

Let wel, verwacht niet dat een ongemak die al enkele weken en/of maanden- jaren bestaat in een behandeling weg is.

 

Je lichaam heeft tijd nodig om balans terug te vinden en te behouden. 

Neem de stap

Review


Ik ben helemaal verrast met het resultaat. Ik kan weer wat vrijer bewegen en dat is heel fijn. Ik ga Monique aan iedereen aanraden. Super blijk dat ik ben gegaan. 


Leonore
 

De tijd heelt alle wonden