Woman by the Water_edited_edited.jpg

Werkwijze

Behandelingen op maat

De tijd heelt alle wonden

Time4yourself biedt verschillende behandeltechnieken aan. Te weten acupunctuur, reflexologie en tui-na.

Afhankelijk van je klacht gebruik ik een of meerdere van bovenstaande behandeltechnieken. Wil je een bepaalde behandel-techniek niet dan kan je dit altijd aangeven.

Voorafgaand aan elke behandeling neem ik met je door hoe het gaat, hoe was de reactie op de behandeling, wat speelt er op dit moment en ga ik verder met "de op maat" gemaakte behandeling 

Vaak merk je na een behandeling al effect (beter slapen, meer energie, enz.), maar om de dieper gelegen oorzaak aan te pakken zijn meer behandelingen nodig.  ​

Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van hoelang de klacht aanwezig is en hoe jouw lichaam reageert /herstelt op de behandelingen.  Bij een gemiddelde klacht zijn 5 tot 7 behandelingen nodig.

Bij acute klachten zijn de resultaten optimaal en kunnen snel verminderen dan wel verdwijnen. Klachten die langer bestaan vragen meer behandelingen. De behandelingen die ik geef helpen je niet direct van je klacht af.

Ik ondersteun jouw lichaam om het op te lossen en te herstellen.   

Zorg voor jezelf

Hou je lichaam in balans, hoe beter de balans in het lichaam is, fysiek- emotioneel- spiritueel hoe fit en vitaal we blijven.

Regelmatig een Time4yourself momentje is een fijne manier om hier aan te werken.