Handdoeken

Werkwijze

Behandelingen op maat

Ik bied in mijn praktijk verschillende behandelvormen aan. Waarbij mijn basis altijd reflexologie is met aanvullend vormen als acupunctuur en tui-na.

Voor de eerste afspraak nemen we je vragenlijst (die je online hebt ingevuld) door en starten we gelijk met de behandeling. De basis van mij is reflexologie, mocht het zo zijn dat ik je beter kan behandelen met een combinatie van mijn behandelvormen neem ik dit met je door en mag jij besluiten of je dit wilt of niet.

 

Voorafgaand aan elke behandeling neem ik met je door hoe het gaat, hoe was de reactie op de behandeling, wat speelt er op dit moment en ga ik verder met "de op maat" gemaakte behandeling 

Vaak merk je na een behandeling al effect (beter slapen, meer energie, enz.), maar om de dieper gelegen oorzaak aan te pakken zijn meer behandelingen nodig.  ​

Reflexology_edited.jpg

Het aantal behandelingen dat nodig is hangt af van hoelang de klacht aanwezig is en hoe jouw lichaam reageert /herstelt op de behandelingen.  

 

Bij een gemiddelde klacht zijn 5 tot 7 behandelingen nodig.

Bij acute klachten zijn de resultaten snel en zijn er vaak minder behandelingen nodig.

 

Hoe langer het ongemak bestaat hoe langer het tijd vraagt aan je lichaam voor herstel.

 

Verwacht niet dat een ongemak die al enkele weken en.of maanden- jaren bestaat in een behandeling weg is.

 

Dat kan niet.

 

Je lijft heeft tijd nodig om balans terug te vinden en te behouden. 

Aanvullende technieken zijn:

Acupunctuur
Tui-na 
Guasha
Cupping
Moxa

Review


Ik ben helemaal verrast met het resultaat. Ik kan weer wat vrijer bewegen en dat is heel fijn. Ik ga Monique aan iedereen aanraden. Super blijk dat ik ben gegaan. 


Leonore
 

De tijd heelt alle wonden