top of page
Handdoeken

Werkwijze

Behandelingen op maat

Elke vrouw draagt een unieke kracht in zich, en toch, net zo uniek als zij is, zo persoonlijk zijn de ongemakken waarmee zij soms geconfronteerd wordt. Geen enkel ongemak of de behandeling ervan is identiek, omdat elke vrouw haar eigen verhaal en lichaam heeft.

In mijn benadering om jouw specifieke ongemak aan te pakken, start ik met een zorgvuldige zoektocht naar de onderliggende oorzaak. Op basis daarvan ontwerp ik een behandeling op maat, afgestemd op jouw individuele behoeften en situatie.

Het is belangrijk om te begrijpen dat verbetering een proces is. Over het algemeen zien we dat er ten minste drie behandelingen nodig zijn om daadwerkelijk een merkbare verbetering te ervaren. Voor sommigen kan dit proces sneller verlopen, terwijl het voor anderen, vooral als een klacht al langere tijd speelt, meer tijd kan vergen om volledig herstel te bewerkstelligen.

Ik geloof sterk in de kracht van herhaalde afspraken. De ervaring leert dat het lichaam tijd en ondersteuning nodig heeft om weer in balans te komen en vooral om in balans te blijven. Het gaat hier niet alleen om het behandelen van symptomen, maar om het investeren in je algehele gezondheid en welzijn.

Ben je klaar om deze investering in jezelf te maken? Samen werken we aan een pad naar herstel, waarbij jouw welzijn altijd centraal staat.

De tijd heelt alle wonden

Tijdens onze eerste afspraak staat de kennismaking en het doornemen van de vragenlijst centraal.

 

Ik zal aandachtig de vragenlijst doornemen die je online hebt ingevuld. Dit onderdeel is cruciaal, omdat het mij essentiële inzichten verschaft over je gezondheidsstatus en welzijnsdoelen. Indien nodig zal ik extra vragen stellen om een vollediger beeld te verkrijgen. Er is ruimte en vrijheid voor jou om vragen te stellen en/of aanvullende informatie te geven.

Daarna zal ik een fysieke evaluatie uitvoeren, dit bestaat uit het voelen van je beide polsen, het inspecteren van je tong en afhankelijk waar voor je komt de reflexzones op je buik en de meridianen op je onderbenen. 

Aansluitend starten we direct met de eerste behandeling. Afhankelijk van jouw specifieke situatie en voorkeuren kan dit bestaan uit acupunctuur, reflexologie, of een combinatie van beide. Soms aangevuld met andere technieken als tui-na, guasha, cupping en moxa.

 

Jouw voorkeur is van groot belang in dit proces; mijn doel is om een behandelplan te creëren dat niet alleen effectief is, maar waarbij jij je ook volledig op je gemak voelt.

Mijn missie is met openheid, zorg en aandacht, van jouw te ondersteunen naar verbetering.

still-2608673_1920_edited.jpg

Review


Excellent experience. Monique was very attentive and focused on helping me relieve my symptoms. She gave me clear explanations on what she was doing at all times and good advice on how to take steps at home to help me feel better. She is extremely professional, knowledgeable and empathetic.


Gabriela

bottom of page