Lente / Hout element behandeling

Bijgewerkt: 25 mrt 2019Het is lente je merkt het aan alles, wat dor en droog was komt weer leven in, de bollen komen uit de grond, de bomen en planten krijgen weer knoppen en straks staat alles in bloei. De vogels fluiten hun lied en de ochtenden zitten vol met energie.


Het Hout-element is symbool voor de lente: het openspringen en ontluiken. Bij het hout element hoort het orgaanstelsel van de lever en de meridianen lever en galblaas. In deze periode dat alles in bloei komt is de kleur groen en omdat nog niet alles rijp is, de smaak zuur.


Lente behandeling


De lente is begonnen en de lente valt in de Traditionele Chinese geneeskundig onder het Hout element.

Heb jij gebrek aan energie? Heb je last van spanning in de nek en schouder? Last van hoofdpijn en/of migraine? Klachten voordat de menstruatie start? De laatste tijd een korter lontje?


Dan is deze behandeling voor jou!
De behandeling bestaat uit een massage van de onderbenen en voeten, nek, schouder en rug en als laatste wordt het gezicht gemasseerd.


Een heerlijk ontspannen behandeling waarbij ik gebruik maak van Phyt'Ehter Hout van Phyto 5. Die werkt stimulerend, verhoogt de vitaliteit en de energie doorstroming.

In de online agenda onder therapie als Special Lente/Hout element behandeling te vinden. 

43 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven