Acces body proces


De Energetisch Facelift is een pareltje onder de lichaamsprocessen van Access Consciousness® Wat is er allemaal mogelijk voorbij onze gedachten wat mogelijk is? Als 99,99999% van alles energie & potentie is, wat kunnen we allemaal veranderen? Haal de rimpels uit jouw universum! Hoeveel plezier, dankbaarheid voor ons lichaam en vreugde kunnen we nu werkelijk toestaan dat alles met gemak veranderd?Wat doet dit proces?

Het verjongt en revitaliseert de cellen van binnenuit, daardoor is vermindering van rimpels en lijntjes mogelijk. De energetische facelift behandelt de weefsels, klieren en organen van het hele lichaam. Dit gebeurt allemaal door de borst, hals en gezicht zacht aan te raken of op enige afstand van het gezicht en de borst te werken. Er worden 29 verschillende energieën gevraagd om te gaan stromen die de celstructuur van het gezicht en het gehele lichaam veranderen en de natuurlijke stroming van energie herstellen in en rond het lichaam.

Het is een zeer ontspannende behandeling, je zal je energieker voelen na de behandeling en het geeft meer helderheid van geest!

Omdat deze Energetische Facelift ook op jouw immuunsysteem, klieren en organen werkt, verjongt dit Body Proces van binnen naar buiten. Velen ervaren meer dankbaarheid voor hun lichaam en vaak worden onzekerheden minder of verdwijnen zelfs. Wat kies jij?

12 keer bekeken0 reacties

Recente blogposts

Alles weergeven