top of page
Herfst zomerdag

Overgangs ongemakken

En dan opeens breek het zweet je uit 

In mijn praktijk richt ik me op het behandelen van vrouwen die te maken hebben met overgangsklachten, door middel van reflexologie en acupunctuur.

Ongeveer 85% van de vrouwen ervaart tijdens de overgang klachten, variërend van mild tot ernstig, waarbij sommigen zelfs jarenlang aanzienlijke ongemakken doormaken.

Mijn behandelingen bestaande uit reflexologie en/of acupunctuur zijn beide gericht op het ondersteunen en harmoniseren van het lichaam, om zo verlichting te bieden aan vrouwen die worstelen met overgangsklachten.

Het belang van goede voeding, voldoende beweging en het vinden van een evenwichtige levensstijl kan niet genoeg worden benadrukt, zeker in een tijd waarin factoren zoals stress, piekeren en een hectisch leven de symptomen kunnen verergeren.

 

In mijn behandelingen streef ik ernaar niet alleen de fysieke klachten te verlichten maar ook je mentale welzijn te behandelen. Een moment voor jezelf waar rust en herstel de basis zijn voor jou in deze fase.

In mijn behandelingen richt ik me op het ondersteunen van vrouwen die zich in de overgangsfase bevinden, een periode die kan zorgen voor diverse ongemakken.

Mijn aanpak is erop gericht om je te helpen balans te hervinden, waardoor je je weer vitaal en in harmonie kunt voelen.

 

Ervaar je moeilijkheden zoals slecht slapen of onrust tijdens de nacht?

Heb je te maken met opvliegers, die zowel 's nachts als overdag voor ongemak zorgen?

Voel je je emotioneel uit balans, met momenten van zowel kracht als plotselinge verdrietigheid of boosheid?

Zijn er veranderingen in je menstruatiepatroon, zoals onregelmatigheden of hevige bloedingen?

Word je vaak wakker in de nacht, drijfnat van het zweet?

Heb je last van gewrichtspijnen, vaginale droogheid die de intimiteit beïnvloedt, of ervaar je mentale en emotionele onrust?

 

Heel veel vrouwen ervaren ongemak in deze fase van hun leven.

 

Ik bied hulp middels reflexologie en/of acupunctuur, gericht op het in balans brengen van de hormoonhuishouding, het zenuwstelsel en het immuunsysteem.

 

Met gerichte behandelingen, afgestemd op jouw persoonlijke situatie, is het mogelijk om al na een aantal sessies een aanzienlijke vermindering van de klachten te ervaren.

Neem je klachten serieus

still-2608673_1920_edited.jpg

Review

Ik ben met mijn overgangsklachten naar Monique gegaan. Met een aantal behandelingen ontstond er balans in mijn lijf. De spanning nam af wat maakte dat ik veel minder tot geen opvliegers meer had. Ik slaap nu beter wat maakt dat mijn humeur stabiel is. Ben erg blij h, ik had minder stress, de warmte aanvallen werden steeds minder en zijn nu weg.

Voor onderhoud kom ik om de 4-6 weken bij Monique voor balans en een moment voor mezelf.

Ik ben blij dat ik deze stap heb gemaakt. 

Stephanie

Wanneer kies jij voor jezelf?

bottom of page