top of page

Reviews

De voetreflex behandeling van Monique was heel ontspannend en precies afgestemd op wat ik nodig had op dat moment, waardoor ik direct verlichting van klachten ervaarde. Goede intake vooraf. Ik had verwacht dat het pijnlijk was (ivm andere ervaring) maar gelukkig pakt Monique het subtiel aan en weet echt precies waar ze moet zijn en met welke intensiteit. Ze ondersteunde mijn proces verder met een paar accupunctuur naalden. Ik heb het contact, het gesprek en de behandeling als heel prettig ervaren. 

— Patricia

 

Excellent experience. Monique was very attentive and focused on helping me relieve my symptoms. She gave me clear explanations on what she was doing at all times and good advice on how to take steps at home to help me feel better. She is extremely professional, knowledgeable and empathetic.

— Gabriela

 

Na 1 tot 3 behandelingen ben ik altijd van mijn klachten af. 

— Carolien

Een enorme wens om mama te worden bracht mij Monique. Mijn partner en ik stonden op een wachtlijst bij het ziekenhuis voor een fertiliteitstraject. In november zouden we dan eindelijk starten. In juni kwam ik viavia bij Monique terecht, ik vertelde haar over mijn situatie. Het is nog steeds niet te geloven maar na drie behandelingen (buik en voeten) had ik plotseling een positieve zwangerschapstest in mijn hand. Bizar! Ondertussen ben ik 5 maanden zwanger. Vorige week werd ik door het ziekenhuis gebeld, dat we eindelijk mochten beginnen met het traject. Het voelde geweldig om door te geven dat het niet meer nodig was en dat ik van de wachtlijst afgehaald kon worden. Ik ben Monique voor forever dankbaar. Zij is super betrokken geweest, ook tijdens het begin van de zwangerschap. Zij beantwoorde uitgebreid mijn 1001 vragen, ze is geweldig. Ik kom nog steeds graag bij haar, maar dan voor heerlijke, ontspannen voetreflex behandelingen.

— Maryam

 

Monique is erg kundig en gaf goede en duidelijke adviezen. Ze is ook bereikbaar buiten de afspraak om voor vragen. Echt een aanrader

— Renee

 

Het is altijd even een heerlijk me-time momentje bij Monique. Een stukje ontspanning maar ook even de klachten doornemen, van klein tot groot, en dan heeft Monique ook altijd fijne tips om thuis toe te passen.

— Irene

 

Monique is very gentle and explain everything on what she is doing and how it works. At her place I felt relaxed and very calm. Highly recommend her as professional. After first session already scheduled next one.

— Anastasia

 

Monique heeft mij in verschillende fases van mijn vrouw zijn behandeld. Monique is empathisch, heeft veel begrip. Ze zet haar kennis en behandel mogelijkheden afwisselend in. Ze heeft een luisterend oor en denkt oprecht mee om tot inzichten te komen

Tijdens mijn zwangerschap toen ik flink overtijd was, heb ik voor het eerst van haar expertise gebruik mogen maken.

Na de bevalling heeft Monique mij geholpen om weer te herstellen. Hormonen en adrealine bleven onjuist door mijn lijf gieren.

Nu in erger wordende pmdd fase en wellicht ook pre menopauze is Monique ook met volle overgave met mijn klachten bezig.

Mocht je twijfelen aan een behandeling bij Monique, niet doen. Neem contact met haar op, ze reageert adequaat en met zorg. Ze zet zich voor de 100% in. Neem adviezen aan, ook over volgende afspraken en plan onderhoud afspraken in, zodat klachten ook wegblijven. Time4yourself!

— Madelief

 

Weer een heerlijke behandeling gehad. Ga altijd ontspannen weer de deur uit.

— Roos

 

Monique voelt precies aan wat je nodig hebt qua behandeling . Is heel betrokken, veelzijdig en heel prettig persoon.

— Brenda

 

Ben erg positief over de behandeling die Monique geeft. Ze begrijpt goed wat ik nodig heb. Echt even tijd voor mezelf een verwenmoment! Na haar behandeling voel ik me helemaal ontspannen.

— Doreen

 

Ik zie altijd uit naar mijn behandeling. Monique straalt van zichzelf een rust uit en is altijd erg vriendelijk en luistert goed en oordeelt nooit. Zeer vakkundig en ook erg helder in haar uitleg over de behandeling. Dit gaat altijd in goed overleg en ik vind het altijd heerlijk en ben helemaal zen wanneer ik weer de deur uitga en verheug me al op de volgende afspraak! De klacht waarvoor ik bij Monique in behandeling ben is helemaal onder controle en dat is geweldig en omdat ik dit graag zo wil houden en de behandeling me zoveel meer brengt, ga ik regelmatig een uur bij Monique op tafel. 

Een cadeautje voor mezelf!

— Josje

 

De behandelingen van Monique zijn altijd heel fijn. Naast reflexologie maakt ze ook gebruik van haar brede kennis over met name Oosterse geneeswijzen. Ze heeft mij niet alleen geholpen met mijn klachten maar leert mij ook veel nieuwe dingen. Bovendien is Monique ook een fijn en rustig mens.

— Maura

 

Was aangenaam verrast door de zeer vriendelijke doch adequate behandeling!

En ook nog de Nazorg . ben dan ook uitermate tevreden en is voor een ieder een aanrader.
Kom er zeker nog terug.

— Jeanne

 

Ik ben zo blij dat ik bij Monique terecht ben gekomen. Elke keer kijken we samen wat ik nodig heb in mijn weg naar herstel. Soms cupping, dan voetreflexologie, buikmassage, moksa, acupunctuur etc. Ze is enorm kundig maar het bijzondere vind ik de flexibiliteit in aanpak. Ik ben met grote sprongen vooruit gegaan, wat ben je goed Monique! Dank!

— Talitha

 

Monique is de rust zelve en laat je meteen op je gemak voelen door te luisteren zonder te oordelen. Waar een ‘reguliere’ arts je kan wegsturen met het gevoel dat het dan wel aan jouzelf zal liggen, neemt Monique je serieus. Een professional die goed weet waar haar kwaliteiten liggen en je verwijst naar collega’s om samen het beste in jou naar boven te halen. 

— Inge


Ik kom al een aantal jaar bij Monique en ze heeft me al met menige klacht geholpen. Zwanger, rugklachten, bekkeninstabiliteit, lastig kunnen ontspannen, futloosheid en endometriose; verschillende trajecten waarvan de behandelingen mij enorm hebben geholpen.
Ik raad Monique aan aan iedereen die of klachten heeft of gewoon niet lekker in z’n vel zit. Dankjewel!

— Sanne

 

Ontzettend fijne behandelingen, Monique geeft fijne tips en ik loop elke keer heel ontspannen de deur uit

— Judith

 

Ik ben goed geholpen door Monique, kon snel terecht en voel me ontspannen na de behandeling.

— Vienne

 

Ik heb de voetreflexmassage heel prettig ervaren. Een zorgzame professional die graag meedenkt met de klant.

— Emine

 

Monique heeft me enorm geholpen bij flinke menopauze klachten. Het is ongelofelijk hoe mijn lichaam tot rust komt na een behandeling, dat was nog niet eerder gebeurt tijdens mijn grote zoektocht. Niets is Monique te veel, ze is een luisterend oor en heel begaan. Monique doet er echt alles aan dat je dat je ontspannen en je een stuk beter voelt als je de deur uit loopt en er weer tegenaan kunt. Ik heb ook veel geleerd en wat te doen als het even niet zo lekker gaat. Super veel dank Monique, fantastisch dat je op mijn pad bent gekomen in mijn zoektocht! Ik zie weer naar de volgende behandeling uit!

— Monique

Ik vond het een fijne behandeling en ben meteen aan de slag gegaan met de tips.
Ik kom graag nog een keer terug!

— Sanne

 

In een woord: geweldig! Ik ging naar Monique met de wens de start van mijn bevalling een handje te helpen. Naast dat de behandeling heerlijk ontspannend was had het ook de gewenste uitkomst, want 4 uur nadat ik bij Monique vertrok braken mijn vliezen en beviel ik binnen 6 uur.

— Goske

 

Ik was ruim een week over tijd. Toen ik heb ik een hele fijne voetreflux behandeling gehad. Ik vond het zo fijn dat ik nog en afspraak de dag erna heb geboekt..na lange tijd was ik echt volledig ontspannen en voelde me echt zen . Ik raad het echt alle vrouwen aan. Even een moment voor jezelf. Ik kom graag binnenkort terug !

— Faachira

 

Monique is heel betrokken en kijk goed elke behandeling wat jij/je lijf nodig heeft, met altijd de overkoepelende wens in gedachten. Ook geeft ze goede tips wat je zelf thuis kan doen vanuit een holistisch perspectief. Ze is een fijn, zacht, open en eerlijk mens.

— Noor

 

Fijne behandelingen. Behandelingen altijd goed afgestemd op de klachten die er zijn. Ik ben er erg blij mee.

— Brenda

 

Monique is really great at what she does. For me she's not just providing a service of massage but almost a therapy like experience. She is attentive, flexible and adjusts her massage to the needs you have at that moment in time. I'm very happy to have found her and I am always satisfied with our sessions. Thank you for all your help.

— Catherine

 

Ik ben heel blij met Monique! Na 3 versies (uitwendige draaipoging) van de baby die dwars lag en toch steeds weer de voorkeur had om dwars te liggen, ben ik naar Monique gegaan. En het heeft gewerkt! Ik sta niet meer onder toezicht van het ziekenhuis en mag weer proberen thuis te bevallen! Ook had ik erg veel last van mijn bekken en rug en ook daar heeft zij veel verlichting voor kunnen geven. Haar massages zijn ook goed gericht op zwangere buiken met een speciaal matras waar de buik in kan. Ik raad haar van harte aan!

— Ansella

 

Net terug van een behandeling bij Monique. Een absolute aanrader! Ze is professioneel, zorgzaam en neemt uitgebreid de tijd voor een zorgvuldige intake en het bespreken van je klachten en wensen. Fijne behandeling en nieuwe energie van gekregen, precies wat ik nodig had. Ik blijf komen!

— Jolanda

 

Super fijne persoonlijke en holistische aanpak! Monique kijkt naar jou als geheel mens en past daar haar behandeling op aan. Ik ga altijd ontspannen naar buiten, slaap als een Roosje en voel me sterker en energieker de dag(en) erna.

— Annelouk

 

Mijn vriend en ik hadden een online afspraken over acupressuur punten rondom de bevalling. Erg fijne afspraak met duidelijke uitleg en ondersteuning met gestuurde plaatjes. Monique is ook goed bereikbaar en staat open voor alle vragen!

— Josine

 

Ivm Corona maatregelen een online consult gehad. Monique neemt de tijd voor je, legt duidelijk uit en is heel begripvol en persoonlijk, ondanks de afstand. Per mail ook nog instructie met tekeningen en filmpjes gekregen, waardoor ik goed zelf aan de slag kan.

— Esmee

 

Monique is een fijn mens en super klantgericht! Ik voelde me gezien en serieus genomen. Je merkt dat ze veel ervaring heeft en gaat serieus en kundig te werk. Het gaf mij veel vertrouwen.

— Floor

 

Monique is zeer professioneel. Integrale/holistische aanpak bij meerdere problemen. Een dik uur voor jou en je klachten: een aanrader!

— Ellen

bottom of page