top of page
Pregnancy Test

Kinderwens

En nu is het tijd voor jou

Wanneer zwanger worden niet vanzelfsprekend is, wanneer zwanger worden een uitdaging blijkt, kan het pad soms leiden naar een medisch traject.

 

Een weg die jij en je partner bewandelen, gedreven door de diepe wens een nieuw leven te verwelkomen. Deze periode is gevuld met een intens verlangen naar een kindje, een tijd waarin elke stap, elke hoop nauw met elkaar verweven is.

 

De routine van ziekenhuisbezoeken, de gesprekken met de gynaecoloog, het wachten op de uitslag van bloedtesten, de echo's die een blik werpen op wat er hopelijk komen gaat, en het zorgvuldig toedienen van medicatie, dit alles kan een tol eisen. Elke stap, elk proces, brengt zijn eigen lading aan spanning en stress met zich mee, juist op een moment dat je lichaam en geest naar rust verlangen.

 

In deze emotioneel geladen fase is er niets belangrijker dan het bieden van steun aan je lichaam, aan je mentale welzijn, onrust, onzekerheid, teleurstelling etc. wat je in deze taak vaak tegenkomt. Het is van belang om momenten te vinden om alles even los te laten. Het is essentieel om ruimte te maken voor zelfzorg, om momenten te creëren waarop je volledig jezelf kunt zijn, met alle vreugde en verdriet die daarbij horen.

Ik kan je ondersteunen op de weg naar een klein wonder. Een behandeling is een moment voor jou, waarop je kunt voelen en eenvoudigweg zijn, met een lach en een traan.

In de wirwar van het dagelijkse leven, waar elke dag gevuld is met taken, verplichtingen en zorgen, is er niets zo verfrissend en verkwikkend als het moment waarop we alles even aan de kant kunnen zetten. Het is een tijd om rust te vinden, zowel in je hoofd als in je lichaam, om de constante stroom van gedachten en zorgen te pauzeren en ruimte te maken voor vertrouwen in de toekomst.

En dit is precies waar ik je bij kan ondersteunen.

Met een persoonlijke en zorgvuldige aanpak richt ik me op wat jij nodig hebt om deze rust en balans te vinden. Mijn methodes zijn veelzijdig en specifiek afgestemd op jouw situatie:

  • Het Reguleren van je Cyclus: met reflexologie help ik bij het vinden van een regelmatige en gezonde menstruatiecyclus.

  • Verbetering van de Doorbloeding: Met behulp van acupunctuur en/of voetreflexologie verbeteren we de doorbloeding in je onderbuik. Dit stimuleert niet alleen de aanmaak van gezonde eicellen maar zorgt ook voor een optimale conditie van het baarmoederslijmvlies, cruciaal voor het succesvol innestelen van de bevruchte eicel.

  • Versterking van je Immuunsysteem: Een sterk immuunsysteem is essentieel voor een gezond lichaam en een succesvolle zwangerschap. Met gerichte methoden werken we aan het versterken van jouw natuurlijke weerstand.

  • Balans tussen Actie en Ontspanning: Het vinden van de juiste balans tussen activiteit en rust is essentieel voor zowel mentale als fysieke gezondheid. Ik begeleid je in het vinden van deze balans, zodat je zowel energiek als ontspannen door het leven gaat.

 

Mijn doel is om jou te ondersteunen in deze belangrijke fase van je leven, zodat je met vertrouwen en rust kunt kijken naar wat de toekomst brengt. Samen zorgen we ervoor dat je lichaam en geest in optimale staat zijn, klaar voor de wonderen die komen gaan.

Traject begeleiding specifiek op jouw situatie gericht

Reviewg

Review

Monique is really great at what she does. For me she's not just providing a service of massage but almost a therapy like experience. 

 

She is attentive, flexible and adjusts her massage to the needs you have at that moment in time. I'm very happy to have found her and I am always satisfied with our sessions. 

 

Thank you for all your help.

Catherine

Op weg naar een klein wonder

bottom of page