top of page
Pregnancy Test

Kinderwens

Als zwanger worden niet makkelijk gaat

Ter ondersteuning bij:

IUI

IVF

ICSI

De weg naar het moederschap gaat niet voor iedereen makkelijk.  Het kan het voelen alsof je alleen bent in je strijd. Maar laat me je verzekeren, je bent verre van alleen.

 

Ongewenste kinderloosheid is een realiteit voor velen, met statistieken die aantonen dat maar liefst 1 op de 6 vrouwen moeite heeft met zwanger worden.

Misschien ben je al eerder zwanger geweest en heb je het ondenkbare meegemaakt: een verlies dat zo diep snijdt dat het lijkt alsof niemand het kan begrijpen. De angst voor herhaling kan overweldigend zijn, een constante schaduw die elke poging tot hoop overschaduwt.

 

Het is belangrijk om te erkennen dat miskramen niet slechts 'foutjes van de natuur' zijn. Vaak liggen er complexere oorzaken aan ten grondslag, zaken die met de juiste ondersteuning en aanpak aangepakt kunnen worden!

Met acupunctuur en/of reflexologie bied ik ondersteuning aan door het lichaam in een optimale staat van welzijn te brengen, maar ook emotionele en mentale verlichting tijdens deze vaak stressvolle periode. Het is een benadering die kijkt naar de persoon als geheel, waarbij zowel lichaam als geest in harmonie worden gebracht.

Om de vruchtbaarheid te optimaliseren en het lichaam voor te bereiden op een gezonde zwangerschap, wordt aanbevolen om minstens drie maanden van voorbereiding te nemen. Deze tijd kan gebruikt worden om het lichaam te voeden, te balanceren en te versterken, klaar om het wonder van nieuw leven te verwelkomen. Het is ook een waardevolle periode voor hen die een medisch traject overwegen, als een manier om de kansen op succes te vergroten.

Wat kan ik voor je betekenen:

  • Verbetering van de vruchtbaarheid: Het helpt de vruchtbaarheid te verbeteren door de bloedstroom naar de voortplantingsorganen te verhogen, en de balans van het endocriene systeem (hormonen) te ondersteunen. Wat een bijdrage geeft aan de eicel kwaliteit. 

  • Stressvermindering: Stress wordt vaak geassocieerd met moeilijkheden om zwanger te worden. Een behandeling helpt bij het verminderen van stress en angst, wat op zijn beurt een positieve invloed kan hebben op de vruchtbaarheid.

  • Menstruele cyclus en ovulatie: Het reguleert de menstruele cyclus en ovulatie.

  • Behandeling van specifieke aandoeningen: Als ondersteuning om specifieke aandoeningen die de vruchtbaarheid beïnvloeden, zoals polycysteus ovariumsyndroom (PCOS) of endometriose, te behandelen of te beheersen.

Ontdek de kracht van voorbereiding met de zogenaamde Cyclus traject – de optimale start voor jouw zwangerschapswens.

Wist je dat de reis naar moederschap al begint lang voordat er een hartje klopt?

Drie maanden voor de conceptie start de ontwikkeling van een eicel, een cruciale periode waarin jij het verschil kunt maken. Ik behandel je met de kracht van acupunctuur en reflexologie.

Gedurende drie maanden neem je deel aan het Cyclus traject, waarbij je wekelijks een persoonlijke behandeling ondergaat. Deze sessies zijn een zorgvuldig samenspel van acupunctuur, verrijkt met de ondersteunende werking van reflexologie.

 

Maar daar blijft het niet bij. Wij voorzien je ook van waardevolle voeding- en leefstijl-adviezen om je lichaam in de beste conditie te brengen voor een zwangerschap. Je kan gedurende het hele traject direct contact met mij kunt opnemen voor vragen of extra ondersteuning via app of mail.

Kies voor het Cyclus traject en geef jezelf en je toekomstige kind de best mogelijke start. iedere stap op weg naar het wonder van nieuw leven.

Jouw weg naar een klein wonder

still-2608673_1920_edited.jpg

Review

Ik ben via google bij Monique gekomen, na mijn eerste kind ben ik een aantal keren zwanger geworden wat met veel verdriet eindigde in een miskraam. En ik wil zo graag een kindje erbij.

Ik ben fantastisch begeleid en nadat we de cyclus regelmatig hadden was mijn test positief..

De bibbers had ik, ik kon niet blij zijn. Monique was een van de eerste die wist dat ik zwanger was.
Ik ben de eerste weken met regelmaat bij Monique geweest voor een behandelig en heb geleerd wat ik thuis kon doen met acupressuurpunten. 

En ik ben nu voorbij de 20 weken, zo blij.

Dank je wel Monique voor je hulp, de "hoe gaat het met je" appjes en je antwoorden op vragen, altijd zo fijn en een steuntje in de rug. 


Milou
 

bottom of page