top of page
pexels-monica-turlui-13046359_edited.jpg

Zwangerschap

Bloedverlies vroeg in de zwangerschap / miskraam

Ik kan je helpen

Het moment waarop je ontdekt dat je zwanger bent, is gevuld met hoop en verwachtingen.

Echter, wanneer je plotseling te maken krijgt met bloedverlies, kunnen angst en onzekerheid de overhand nemen.

 

Het is een natuurlijke reactie om je zorgen te maken en vaak neem je direct contact op met je verloskundige. (als je dat nog niet gedaan hebt verzoek ik je dat wel te doen) In de vroege stadia van de zwangerschap, voor de zesde week, zijn de mogelijkheden voor interventie als echo enz beperkt.

 

Het is belangrijk om te begrijpen dat bloedverlies in het begin van de zwangerschap niet altijd duidt op een probleem. Niet elk teken van bloed betekent dat er een miskraam op komst is. Desondanks kan de onzekerheid overweldigend zijn. In deze periode van twijfel kan ik je met acupunctuur ondersteunen. Met behulp van specifieke acupunctuurpunten is het soms mogelijk om het bloedverlies te verminderen of zelfs stoppen en je lichaam de ondersteuning bieden die het nodig heeft.

 

Er zijn momenten waarop de natuur een ander pad kiest, en we geconfronteerd worden met het verdriet van een miskraam. Dit kan gepaard gaan met pijn en toenemend bloedverlies, of het hartverscheurende nieuws kan tijdens een echo naar voren komen. Een miskraam brengt een periode van rouw met zich mee, waarin zowel het lichaam als de geest tijd nodig hebben om te helen en los te laten.

Het ervaren van een miskraam of onzekerheid tijdens de zwangerschap is een diep persoonlijke en soms eenzame reis. Maar je hoeft deze weg niet alleen te bewandelen. Acupunctuur en reflexologie behandelingen kunnen ondersteuning bieden tijdens dit proces, fysiek door het uit te nodigen het vruchtje los te laten, (dit vraagt soms tijd dit is niet altijd het resultaat na een behandeling daar zijn vaak meerdere behandelingen voor nodig) en mentaal voor rust in het hoofd. En een moment dat jij kan delen wat je wilt delen. 

Soms gaat het mis

Resultaten behandelingen:

  • Herstelde Energiebalans: De zorgvuldige stimulatie van specifieke punten op het lichaam revitaliseert de levensenergie, Qi genoemd, waardoor je een hernieuwde vitaliteit en levenslust kunt ervaren.

  • Vermindering van Stress en Angst: De behandeling biedt een oase van rust in de hectiek van alledag, waardoor gevoelens van stress en angst aanzienlijk verminderen.

  • Verminderen bloedverlies: Soms is het herstel van energie en energietoevoer nodig om bloedverlies te kunnen stopen

  • Loslaten: Soms gaat het mis en heeft de natuur andere bedoelingen dan een doorgaande zwangerschap. Dan kan ik je ondersteuning bieden in het loslaten in dit proces. Door middel van reflexologie en acupunctuur op specifieke punten stimuleren we je lichaam in dit proces van loslaten. 

  • Emotioneel Evenwicht: Ze bieden niet alleen fysieke, maar ook emotionele verlichting, door het loslaten van opgekropte emoties en het bevorderen van een gevoel van innerlijke vrede.

Ik ben er voor je

still-2608673_1920_edited.jpg

Review

 

Tijdens de eerste echo kreeg ik het heftige bericht dat het niet goed was met de baby. Huilend ben ik naar huis gegaan. De verloskundige die me later op de dag belde gaf mij als tip om contact op te nemen met Monique.

Ik ben in totaal 3 keer bij Monique geweest en daarna heeft mijn lichaam op eigen tempo " het vruchtje" losgelaten. Een heftige weg maar ben zeer blij met de ondersteuning van Monique, de tips, de ondersteuning via de whatsapp heeft me veel kracht gegeven op mijn lichaam te vertrouwen. Na mijn cyclus ga ik naar Monique voor het cyclus traject. 

Linda

Alle aandacht voor jou en je baby 

bottom of page