top of page

Fysieke & Emotionele 
ongemakken

Als energie niet kan stromen ontstaat er pijn

Fysieke ongemakken

Je staat bekend om je ondernemingszin, zelfstandigheid, optimisme en bruisende levenslust. Je bent een voorbeeld van energie en doorzettingsvermogen, iemand die met een positieve instelling en een open blik de wereld tegemoet treedt. Echter, zelfs de meest veerkrachtige individuen onder ons komen soms voor uitdagingen te staan die hun welzijn kunnen beïnvloeden.

Er zijn momenten waarop, ondanks je onverminderde positiviteit, het leven even niet zo soepel loopt als je zou willen. Dit kan zich uiten in:

- Spanningen die zich opbouwen in je rug, schouders en nek, waardoor je een constante druk of ongemak voelt.
- Terugkerende hoofdpijn die je dagelijkse bezigheden verstoort en je uit je concentratie haalt.
- Slaapproblemen die je nachtrust beïnvloeden, waardoor het inslapen of doorslapen niet lukt en je de volgende dag minder uitgerust wakker wordt.
- Aanhoudende vermoeidheid, ongeacht hoeveel rust je ook probeert te nemen, waardoor je energieniveau aanzienlijk lager is dan je gewend bent.
- Een verminderde weerstand die maakt dat je elke rondgaande verkoudheid lijkt op te pikken, wat je normaal zo sterke gestel ondermijnt.
- Menstruatieklachten die zowel fysiek als emotioneel een impact hebben, inclusief labiliteit, buikpijn en gespannenheid.
- Spijsverteringsproblemen die leiden tot een opgeblazen gevoel en een onregelmatige stoelgang, wat wijst op een spijsvertering die niet optimaal functioneert.

Deze fysieke en emotionele signalen zijn belangrijke indicatoren van je lichaam die aangeven dat het tijd is om extra zorg en aandacht aan jezelf te besteden. Het herkennen en erkennen van deze signalen is de eerste stap naar herstel. Door te luisteren naar wat je lichaam je probeert te vertellen, kun je gerichte acties ondernemen om je welzijn te verbeteren en je levenslust en energie te hervinden. 

Ik kan je helpen de balans terug te vinden bij:

Lichamelijke klachten als:

 • Huid en luchtwegen;

 • Spieren, gewrichten en zenuwstelsel;

 • Spijsvertering, bloedsomloop en/of urinewegen.

 

Emotionele klachten als:

 • Stress en spanning;

 • Depressie en burn-out;

 • Niet lekker in je vel zitten.

 

Hormonale klachten als:

 • Menstruatie klachten;

 • Overgangsklachten.

 

Ondersteunend:

 • Na operatie en/of afbouwen van medicatie;

 • Bij reinigingskuur en/of detox behandeling;

 • Bij pijnbestrijding en/of symptoombestrijding.

Your body is in good hands

still-2608673_1920_edited.jpg

Review

Monique is zo’n vakvrouw, je voelt je onmiddellijk gehoord en haar kennis en kunde maken dat je je al gauw op gemak voelt. Ook wanneer je uit je comfort-zone ‘moet’ stappen, voel je dat het allemaal goed komt. Ik kom er erg graag.

Marjolein

Ik kan je helpen!

bottom of page