Acupressuur

Acupunctuur maakt nu al eeuwenlang deel uit van de Chinese Geneeskunde.  

Het is een benadering die alle gezondheidsproblemen bekijkt vanuit een holistische hoek. Daarbij gaat men ervan uit dat alles wat met onze gezondheid te maken heeft met elkaar verbonden is. Een probleem wordt nooit los van elkaar gezien, maar staat altijd in verbinding met een ander deel van ons lichaam. In de klassieke Chinese geneeskunde is men er ook van overtuigd dat lichaam en geest één geheel vormen.

 

De Chinese geneeskunde ziet een aandoening als een verstoring van ons algemene welzijn van onze energiebalans. Een acupunctuur behandeling is een middel om die verstoring te normaliseren. Dat wil men bereiken door alles terug in evenwicht te brengen. 

 

Acupunctuur wil dus via het herstel van onze energiebalans de symptomen als gevolg van een bepaalde aandoening behandelen. Vertrouwen in deze alternatieve geneeswijze en in de aanpak van de therapeut is belangrijk, maar niet echt nodig. 

Acupressuur is acupunctuur maar dan zonder naaldjes.

In mijn behandelingen gebruik ik deze techniek veelvuldig en soms leer ik jou om bepaalde punten thuis te masseren. 

Hand Massage

Time4yourself

Bert Haanstrakade 72

1087 DN Amsterdam

06-43856531

 info@time4yourself.nl

Openingstijden:

Maandag t/m vrijdag van 10:00- 17:00

Spoedbehandeling nodig?

stuur een app of neem telefonische contact met me op. 

8A7A0528%202_edited.jpg
© 2018 Monique Rensen                                     Behandelvoorwaardem                               Privacy regelement Tim4yourself